Opendag

Opendag bij de

Aspergeboerderij

Wij nodigen u uit om te leren en te genieten. Op deze dag is er alle gelegenheid om het proces van plant tot asperge van de volle grond tot het genieten in de mond op het aspergebedrijf mee te maken. U krijgt tekst en uitleg over de aspergecultuur op de Brabantse gronden en u kunt zien hoe de asperges gewassen en gesorteerd worden. Er vertrekt regelmatig een huifkar naar het aspergeland. Op de boerderij kunt u genieten van een hapje en een drankje en vanzelfsprekend zijn er volop asperges te koop.Het is een waar aspergefeest

U bent van harte welkom op Hemelvaartsdag van 12.00 uur tot 17.00 uur, er is van alles te beleven voor groot en klein.

Excursies

Ontdek onze aspergeboerderij

Kom op excursies

Naast de dagelijkse verkoop van asperges, kunt u meer informatie en uitleg krijgen over de teelt van de koningin der groenten. Tijdens de excursie gaan we naar het aspergeveld en krijgt u uitleg over het steken van asperges, wie wil kan het zelf ook nog proberen. Vervolgens lopen we naar de sorteerruimte om ook daar alle ins en outs te horen. Onder het genot van een drankje verteld de boerin over ons bedrijf. De gemiddelde duur van een rondleiding is 1à 1½ uur. Gezien de werkzaamheden op het bedrijf zijn de mogelijkheden voor een rondleiding in de middag of vroege avond. Voor een rondleiding /excursie op onze aspergeboerderij kunt u telefonisch of via de email een afspraak maken.Andere mogelijkheden en suggesties zijn bespreekbaar
De prijzen zijn gebaseerd op groepen van minimaal 15 personen

Reserveer nu

Culinaire week

Proef ons tijdens de

Culinaire week

Wegens het groot succes van afgelopen jaren organiseren wij weer een culinaire week. Van maandag 4 juni tot en met zondag 10 juni kunt u bij ons op de aspergeboerderij elke dag genieten van een drie gangen menu met wisselende gast koks. Deze koks gebruiken tijdens het seizoen onze asperges in hun restaurants.

Wat kunt u verwachten? Wij ontvangen u graag om 17.45 uur op de boerderij alwaar u uitleg krijgt van Piet en Mieke over de groei en steek van de asperge. Hebt u dit al eens gehoord en vindt u dat voldoende? Dan bent u welkom om 18.15 uur voor het diner. Vervolgens koken voor u de gastkoks die hieronder staan beschreven. Er wordt een 3 gangen aspergemenu gekookt waarbij een passend glas wijn gepresenteerd zal worden. Aanvang maaltijd 18.30 uur. Prijs 29,95 per persoon exclusief drank.

Jos de Bie van Restaurant L’Abeille

maandag 4 juni (vol)

 dinsdag 5 juni

woensdag 6 juni (vol)

~

Hans Verhoeven van Restaurant Kok Verhoeven

donderdag 7 juni (vol)

vrijdag 8 juni (vol)

 zaterdag 9 juni (vol)

en zondag 10 juni (vol)

~

Uw gastheer alle dagen is dhr. Tijn Kruijssen

Enthousiast geworden en zin om bij ons een hapje te komen eten? Reserveer dan snel een plekje middels onderstaande formulier. Voor vragen en/of opmerkingen bel of mail ons gerust via info@aspergeboerderijvaniersel.nl of +31(0) 13 5113404.

Naam

Achternaam

Email

Telefoon

Datum

Aantal personen

Opmerking

Culinaire fietsroute

Fiets mee met onze

Culinaire fietsroute

Een smakelijk fietsrondje voor jong en oud! Onderweg staan op 6 verschillende boerderijen lekkere gerechtjes met streekproducten van de Duinboeren voor u klaar. Na deze fietstocht heeft u bijzondere rustplaatsen ontmoet, verassende gerechtjes én is uw conditie weer op peil!

Tijd: start tussen 10:00 en 11:00 uur
Start: Tilburg (korte route 25 km) of Kaatsheuvel (40 km)
Prijs: € 34,50 p.p. (inclusief 6 streekgerechtjes)