Culinaire week

Proef ons tijdens de

Culinaire week

 

Helaas kunt u niet meer reserveren voor de culinaire week. Alle dagen zijn vol geboekt.

Wegens het groot succes van afgelopen jaren organiseren wij weer een culinaire week. Van maandag 5 juni tot en met zondag 11 juni kunt u bij ons op de aspergeboerderij elke dag genieten van een drie gangen menu met wisselende gast koks. Deze koks gebruiken tijdens het seizoen onze asperges in hun restaurants.

Wat kunt u verwachten? Wij ontvangen u graag om 17.45 uur op de boerderij alwaar u uitleg krijgt van Piet en Mieke over de groei en steek van de asperge. Hebt u dit al eens gehoord en vindt u dat voldoende? Dan bent u welkom om 18.15 uur voor het diner. Vervolgens koken voor u de gastkoks die hieronder staan beschreven. Er wordt een 3 gangen aspergemenu gekookt waarbij een passend glas wijn gepresenteerd zal worden. Aanvang maaltijd 18.30 uur. Prijs 29,95 per persoon exclusief drank.

Jos de Bie van Restaurant L’Abeille

maandag (VOL), dinsdag (VOL) en woensdag (VOL)  5, 6 en 7 Juni

~

Hans Verhoeven van Restaurant Kok Verhoeven

donderdag (VOL), vrijdag (VOL), zaterdag (VOL) en zondag (VOL) 8, 9, 10 en 11 Juni

~

Uw gastheer alle dagen is dhr. Tijn Kruijssen

De culinaire week is vol, u kunt niet meer reserveren.  

Naam

Achternaam

Email

Telefoon

Datum

Aantal personen

Opmerking