Boerderijwinkel

Heerlijke producten in onze

Boerderijwinkel

 

De boerderij winkel aan de Schoorstraat 63 in Udenhout is in de maanden april, mei en juni alle dagen geopend, ook op zon en feestdagen. Dagelijks van 9.00 uur tot 19.00 uur. Er is  natuurlijk een ruime sortering asperges en de  asperges kunnen ook voor u geschild worden  met de schilmachine.

Naast verse asperges, verkopen Piet en Mieke geschilde asperges en alle toebehoren die een aspergemaaltijd tot een feestje maken. Het feestje is natuurlijk helemaal compleet met een heerlijke uitverkoren aspergewijn. Als u meer wilt dan alleen een hoofdgerecht, hebben zij diverse producten voor u voor zowel een voor-als nagerecht. En om het geheel feestelijk af te sluiten, het zomerkoninkje: heerlijke zoete Hollandse aardbeien met boerenijs en slagroom. Er is voldoende parkeermogelijkheden op de boerderij.

Cadeau verpakkingen
U kunt bij ons ook terecht voor aspergegeschenkverpakkingen. Deze worden aangepast aan uw wensen. Leuk om te geven en om te krijgen. Of wat denkt u van een cadeaubon voor onze boerderijwinkel? Het perfecte cadeau voor de asperge liefhebber!

Bekijk ons assortiment